Info

Salgsbetingelser
Produkter som bestilles på denne nettsiden kan leveres i valgfrie farger. Dersom kunden ikke spersifiserer ønsket farge, kan den komme i en annen farge enn vist på bildet. Priser er oppgitt ink.mva. Betaling gjøres på nettsiden. Dersom kunden bestiller via tilsendt faktura skal denne betales og det må vises skjermbilde av godkjent betaling. Kunder som kjøper varer for over 5000,- kan bestille via tilsendt faktura, og betale denne ved angitt frist.

Fraktinformasjon
Bestillinger sendes normalt innen en uke. Varer sendes via Posten, og kunden mottar hentekode på sms til oppgitt mobilnummer. Dersom det er oppgitt feil mobilnummer kan denne informasjonen utebli. Kunder som ikke henter varene belastes for ekstra porto for å motta varer

Retur & Bytte
Det legges stor innsats i å produsere en vare av høyest mulig kvalitet. Dersom du alikevell ikke er fornøyd kan vi strekke oss langt for at du skal bli det. Det gis en garanti på 12mnd mot feil på varen. Eller at den skal knekke ved normal bruk, dvs under montering, varen skal heller ikke knekke ved fall. Varen kan da erstattes med tilsvarende eller bedre/større produkt.

Dersom du vil ha tips til hva du bør bestille så ikke nøl med å ta kontakt.
Stian Christopher Viken
Designer, produksjon & daglig leder

3DClimb AS

Smelteverket, 5750 Odda

Daglig leder: Stian C. Viken +47 450 68 270 / kontakt@3dclimb.com